Kummivasikkatoiminta

Kummivasikkatoiminta

Haluatko kummiksi vastasyntyneelle vasikalle? Saat seurata eläimen elämää, kysellä kuulumisia ja tulla tervehtimään kummieläintäsi. Pääset samalla yhdessä kanssamme toteuttamaan ja vaikuttaa ilmastomme ja ympäristömme hyvinvoinnin lisääntymiseen.

Maatilana me tarvitsemme tähän yhteiseen työhömme sinua. Kummina.

 

  • Kummius kestää sovitun ajan esimerkiksi 6 kk tai 12 kk.
  • Kummina pääset seuraamaan eläimen elämää, saat antaa vasikalle nimen.
  • Tarjoamme kummeille yhteisen illallisen tai lounaan ja pääset tilavierailulle tutustumaan maatilamme ja toimintaamme.
  • Kummius voi olla yrityksellä tai yhteisöllä, koululuokalla tai opiskeluryhmällä. Myös perhe tai yksilö ihminen voi tulla kummiksi.
  • Kummina saat etuja käyttöösi muista palveluistamme.

 

Näin kummiuden myötä ilmaston ja ympäristön hyvinvointi tulee meille yhteiseksi asiaksi. Haluamme olla mukana tekemässä niitä ilmastotoimenpiteitä, joilla on todellista vaikutusta ilmaston ja ympäristön myös ihmisen hyvinvoinnin lisääntymiseen. Voimme yhdessä(kummina, maatilana sekä yksilöihmisenä)  pohtia, mitä tarkoittaa meille tavoite hiilineutraalista yhteiskunnasta ja ilmastomuutoksen hillinnästä. Ilmaston lämpeneminen vaikuttaa jo suomalaiseen ruuantuotantoon. Tarvitsemme toki lisää tieteellistäkin tutkimusta, mutta me voimme tehdä joitain toimenpiteitä tilakohtaisesti. Ilmastomuutos koetaan maatilan arjessa, säätilaa on totuttu tarkkailemaan päivittäin.

 

  • Me lupaamme tehdä töitä sekä toteuttaa tilallamme niitä toimenpiteitä, joilla pystymme vähentämään kasvihuonepäästöjä sekä parantamaan hiilensidontaa. Näistä toimenpiteistä, tavoitteista ja onnistuneista muutoksista kerromme kummeille tavatessamme.
  • Voimme yhdessä sinun kanssasi toteuttaa ja valita niitä toimenpiteitä, joilla hillitään ilmastonmuutosta.

 

Rakennamme kummivasikkapalveluamme, palvelu käytössä kesällä 2022. Myös hinnat tarkentuvat silloin.

 

Kysy tarjousta

10 + 7 =

Varaa matkailu- ja elämyspalvelu