Millaista olisi viettää häitä Navetan ylisellä tai vintillä?

Onko haaveissasi maalaisromanttiset kesähäät? Unelmoitko rauhallisesta tilasta, jossa on tunnelmallinen koristelu rouhealla vivahteella? VillaValkeasta löytyy romanttinen Navetan vintti kesän hääjuhliin! Illan hämärtyessä tilan kauneus korostuu tunnelmavalojen ansiosta. Juhlatilassa on tilaa noin 80 hengelle, ilman pöytäpaikkoja, jopa enemmän.

häät navetan vintillä

Unelmien maalaisromanttiset kesähäät VillaValkeassa

Juhlapaikkaa etsiessä paikkakunta ei ole aina se tärkein ja ainoa valintakriteeri. VillaValkea sijaitsee Pohjois-Karjalassa Tohmajärvellä ja Joensuuhun meiltä on matkaa noin 30km. Tämä unelmien Navetan vintti ei ole VillaValkean ainoa palvelu, jota voidaan tarjota häävieraillemme. Tarjolla on myös häitä majoituksineen, upeissa kammareissa ja kesäaitoissa. Rakennetaan yhdessä erilaisia paketteja, joista voi pitkän kaavan mukaan nauttia hääpari sekä heidän läheistensä lisäksi myös muutkin häävieraat. VillaValkean tiloja voi siis vuokrata meidän toiminta-alueen ulkopuolella asuvienkin hääparien toimesta ja samalla tulee häiden juhlimisen ohessa otettua mukava irtiotto arkeen uusissa maisemissa.

häät navetan ylisillä

Häihin saapuessa juhlavieraat toivotetaan tervetulleiksi häämaljoilla, jotka löytyvät heti sisääntulon vierestä upeasti aseteltuna vanhalle portaikoille. Juhlapäivää tahdittaa ohjelmien lisäksi herkullinen tarjoilu, jonka voimme räätälöidä yhdessä hääparin mieltymyksien mukaan. VillaValkeassa menut valmistetaan aina asiakkaidemme toiveiden mukaan. Suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva päivä, koska häitä on olemassa yhtä monta erilaista kuin hääparejakin, siksi myös niiden tunnelmat vaihtelevat!

Juhlien jatkot alakerran yökerhossa

villavalkean yökerho navetan vintti

Mitä olisikaan hääjuhlat ilman kunnollisia jatkoja? VillaValkean Navetan vintin alakerran yökerhossa saat täydellisen päätöksen hääpäivällesi. Juhlapaikalla on siis yökerhoksi muutettu alakerta ja baaritiski, jossa juhlaa voi jatkaa kesäillan hämärässä. Yökerhossa on hyvät puitteet juhlia ja tanssia mieli musiikkisi tahdissa, jopa yön pikkutunneille asti. Yökerhosta löytyy myös lava, jossa live-bändi voi viihdyttää vieraita ja hääparia. Alakerrassa on myös hyvin tilaa tanssia musiikin tahdissa värivalojen alla.

Hääyö VillaValkean morsiusaitassa

morsiusaitta villavalkea

Kun hääpäivä on tulossa päätökseen on hääparin ihana hiljentyä VillaValkean morsiusaittaan. Hääpäivän jälkeen voi iloita siitä, että on saanut viettää täydellisen päivän rakkaiden seurassa. Ota rakastasi kädestä kiinni, hengitä syvään ja huokaise hiljaa. Tulet muistamaan hääpäiväsi ikuisesti!

Tervetuloa ihastumaan historian havinaan ja maatilan rauhallisuuteen! Tiloihimme pääsee tutustumaan ympäri vuoden.

Kysy tarjousta

9 + 6 =

Varaa matkailu- ja elämyspalvelu