VillaValkean matkailu- ja elämyspalvelut

Matkailun juhlaa

VillaValkea on tarina, jossa arki ja juhla kohtaavat. Perinteet, muistot ja historia kohtaavat sinut astuessasi sisään VillaValkean tuvan ovesta. Vanhat ajan patinoimat, tumman ruskeaksi muuttuneet hirret huokuvat rauhaa ja tunnelmaa. Kammareiden kaunis ja yksilöllinen sisustus kutsuvat pysähtymään ja nauttimaan juhlakahvia ystävien kanssa.

 

VillaValkeassa yövyt tunnelmallisissa kammareissa tai kesäaikaan perinteisessä luhtiaitassa. Nautit aamiaisen aitan kuistilla tai puutarhassa omenapuun alla. VillaValkeassa pääset kulkemaan pellon poikki savusaunaan sekä pulahtamaan paljun lämpöön tähtitaivaan alla. Aamulla lämmitetään matkailijoille elämyssauna, jossa voi nauttia mielimusiikista.

 

VillaValkeassa vietät unohtumattomat ja yksilölliset perhejuhlat Villan tuvassa. Kesäkaudella juhlia voi viettää myös puutarhassa tai tunnelmallisessa Navetan vintissä. Kokouksia voi viettää työporukan kanssa rauhallisessa kokoustilassa Ilmarissa. VillaValkeassa toteutetaan erilaisia tapahtumia yhteistyökumppaneiden kanssa. VillaValkean tapahtumat ja toiminta pohjautuu luonnon ja vuodenkierron mukaisiin teemoihin. 

juhlapalvelut kahvi tarjoilu

Juhlapalvelut

Vietä unohtumattomat ja tunnelmalliset perhejuhlat kauniisti ajanpatinoimassa ympäristössä. Nauti tunnelmasta kiireettömästi ja viihdy vieraittesi kanssa!

Juhlapöydässä on tarjolla paikallisia raaka-aineita, aitoja ja sesongin parhaita makuja. Herkuttele pitopöydästä, valitse oma juhlamenusi tai pyydä tarjous juuri sinun näköisiisi juhliin.

vuokrattava kokoustila villavalkea

Kokous- ja koulutuspalvelut

Meillä voit järjestää kokouksen tai koulutuksen ainutlaatuisessa ympäristössä. Aito maalaispihapiiri tarjoaa loistavat puitteet työporukoille ja TYHY-toiminnoille. Tarjoamme rauhallisen miljöön kokous- ja koulutuspäiviin.

Kokoustilan vuokraan sisältyy projektori, tv, tietokone, fläppitaulu, kynät ja paperit sekä kokousisännän palvelut. Kokouspäivää rytmittää herkulliset tarjoilut ja aktiviteetit ympäröivässä luonnossa. Päivän päätteeksi voit rentoutua savusaunassa tai nauttia maalaismaisemasta lämpimässä paljussa.

savusauna villavalkea

Vuokrattavat saunat ja palju

Viivähdä lempeissä löylyissä ja rentoudu aidon savusaunan lauteilla. Nauti tähtitaivaan alla lämpimässä paljussa. Tervetuloa kokemaan aito savusauna tai aisteja hellivä elämyssauna VillaValkeassa. 

majoituspalvelut kammarissa iivari yläkerta

Majoituspalvelut

VillaValkeassa majoitut yksilöllisiin kammareihin ja aittakautena idylliseen 1800 -luvun luhtiaitaan. Maatilan pihapiirin puutarha tarjoaa luonnosta nauttijoille paikan myös telttailuun tai asuntovaunulle.

häät navetan vintissä ylisillä villavalkea

Tilan vuokraus

Vuokraa tiloja VillaValkeassa. Vuokrattavia tiloja ovat mm. navetan vintti häihin tai synttäreille ja villan tupa perhejuhliin. Tutustu tai kysy lisää meiltä!

loimulohi annos

Menut ja ruokapalvelut

VillaValkeassa nautitaan lähi- ja luomuruoasta valmistettuja herkkuja ja hyvästä palvelusta perinteisessä maalaisympäristössä. Tuvan pöydän ääreen kokoonnutaan nauttimaan paikallisia makuja. Voit kysellä erilaisista menu vaihtoehdoista meiltä ja lähetämme tarjouksen sähköpostiisi.

Kysy tarjousta

1 + 12 =

Varaa matkailu- ja elämyspalvelu