Harjoittelijat ja työhön tutustujat Navettavalkeassa

Tarjoamme työharjoittelupaikkoja innokkaille maatalousalan opiskelijoille (myöhemmin myös matkailualan). Opiskelijana pääset tutustumaan maatalouteen, yrittäjyyteen ja emolehmätilan toimintaan. Pääset oppimaan pihvikarjatuotannosta, emolehmän elämästä, hoidosta ja ruokinnasta. Tarjoamme myös pelto-, kone- ja metsätyötä harjoittelusi aiheeksi.

Meillä pääset TET työelämään tutustumisjaksoille. Pääset osaksi maatalousyhteisöä, jossa työskentelemme kunnioittaen maaseudun elämää, eläimiä, luontoa ja toinen toisiamme. Pääset harjoittelemaan työelämää ja näkemään, minkälaista se on maatilalla. Otamme vastaan myös työkokeilusta kiinnostuneita.

Odotamme harjoittelijoilta innokkuutta ja halua oppia maataloudesta ja eläimistä. Odotamme myös rohkeutta tarttua haastaviinkin asioihin ja avointa mieltä sekä oppimishaluista ja oma-aloitteisuutta. Lisäksi sosiaaliset taidot ovat tärkeitä toimiaksesi yhteisössä ja muiden työkavereiden kanssa. Ajokortti ja auto ovat eduksi työssämme. Tarjoamme myös lyhytaikaista majoitusta.

Meiltä saat uusia eväitä opiskeluusi ja elämääsi sekä varmuutta tuleviin valintoihisi!

Kysy tarjousta

14 + 7 =

Varaa matkailu- ja elämyspalvelu