VillaValkean Majoituspalvelut Tohmajärvellä

Tarjoamme maatilan päärakennuksessa majoitusta 1-15 hengelle. VillaValkean päärakennuksessa on 3 erikokoista majoitushuonetta sekä Emännän salonki, jonne mahtuu jopa 7 henkilöä yöpymään.  

Villan päärakennus

Majoittujilla on käytössään yhteiset wc- ja peseytymistilat. Majoittujille mahdollisuus aamusaunaan sisätiloissa (varaus ennakkoon), savusauna lämmitetään lisähinnasta ennakkovarauksella. Aamupalatarvikkeet ovat vapaasti saatavilla päärakennuksen asiakaskeittiössä, joten voit nauttia aamupalasi puutarhassa, Hiljan salissa tai huoneessasi oman aikataulusi mukaan. Saatavilla on myös valmiita aamupalapaketteja. Ilmoitathan mahdollisista ruokavalioista etukäteen.

Huoneemme ovat savuttomia, lemmikkiystävällisiä ja käytössäsi on ilmainen wifi. Petivaatteet ja pyyhkeet sekä aamupalatarvikkeet sisältyvät hintaan. Lisähintaan mahdollisuus iltapalatarvikkeisiin.

Kesäkaudella luhtiaitassa tarjolla aittamajoitusta erikokoisissa ja -teemaisissa aitoissa. Nauti perinneyöpymisestä aidossa ja ainutlaatuisessa maalaistalon pihapiirissä. Nauti aamiainen kauniissa pihapiirissä aitan kuistilla tai omenapuun alla luonnon rauhaa ja ääniä kuunnellessa. Rohkeimmille aitat ovat avoinna myös kesäkauden ulkopuolellakin.

Marjatan kammari

160cm jaettavissa kahteen

16m²

Double 120€

1 henkilö 75€

Talon suorasanaisen entisen emännän mukaan nimetty huone. Marjatan elämän jälki näkyy Villassa monissa kohdin: mm huoneen ikkunasta avautuu kaunis näkymä Marjatan rakentamaan puutarhaan. Marjatan päivää vietetään Villassa 15.8. Marjatta nimen merkitykseen on liitetty useita ajatuksia: toivottua lasta, näkijätärtä sekä herratarta.

Marjatta on sisutettu skandinaavisella tuulahduksella 80-luvun kulta-ajan tyyliin. Päärakennuksessa sijaitsevan huoneen läheisyydessä on hyvin varusteltu keittiö, yhteiskäytössä olevat sauna- ja suihkutilat sekä wc. Sisältää petivaatteet sekä aamupalatarvikkeet ja aamusaunan. Lisähintaan mahdollisuus iltapalatarvikkeisiin. Saatavilla ympäri vuoden.

Kahden hengen huone – Double 120€, yhdelle hengelle 70€. Lisävuoteella nukkumapaikkoja 1-2 henkilölle 40€.

Isännän kammari, Yrjö

140cm parivuode

13m²

Sviitti 140€

1 henkilö 85€

Talon entisen isännän isän mukaan nimetty kammari. Kammari, jossa isännät pääsevät pohtimaan, vaikka Karjalaista säätä. Ikkunoista avautuu kaunis näköala pieneen metsikköön ja pihanperältä kurkistaa savusauna.

Huone sisältää tv:n sekä puulämmitteisen uunin tunnelmaa luomaan. Huoneeseen sisältyy vieressä oleva Emännän Sali, Hilja oleskelutilana, jossa myös puulämmitteinen uuni, oma pieni wc. Huoneet ovat lemmikkiystävällisiä. Petivaatteet ja pyyhkeet sekä aamupalatarvikkeet sisältyvät hintaan. Lisähintaan mahdollisuus iltapalatarvikkeisiin. Saatavilla ympäri vuoden. Hiljan salonki kuuluu vuokraan.

Kahden hengen huone – Sviitti. Hinta 140€, yhdelle hengelle 85€.

Emännän Sali, Hilja

Lisävuoteet

22m²

Sviitti 140€

Lisävuoteet 40€

Jokaiseen kartanoon kuulu Sali, jonne pääsyä valvottiin tarkasti. Salin sisustus henkii menneen ajan ”parasta”. Emäntä sai salin jossa kestitä arvovieraita. Hilja on ollut entisen isännän äiti.

Huone on sisutettu talon historiaan sopivalla tyylillä. Hiljan sali sisältyy vieressä olevaan Yrjön kammariin. Päärakennuksessa sijaitsevan huoneen läheisyydessä on hyvin varusteltu keittiö, yhteiset sauna- ja suihkutilat. Huone on lemmikkiystävällinen. Saatavilla ympäri vuoden.

Lisävuoteella nukkumapaikkoja 1-5 henkilölle (lisähenkilöt 40€).

Mummon kammari, Miina

160cm parivuode

16m²

Double 120€

1 henkilö 75€

Villan tuvan vieressä oleva kammari. Miina nimen kammari sai entisen isännän mummolta. Mummon kammarin kiikkutuoliin istuessa pääset aistimaan mummon tarkkojen silmien katsetta tielle päin, josta näkyy saapuvat ja lähtevät ihmiset. 

Päärakennuksessa sijaitsevassa huoneessa puulämmitteinen uuni, ei huonekohtaista tv:tä. Yhteiset wc, sauna ja suihkutilat, tv takkahuoneessa sekä yhteinen keittiö käytössä. Huone on lemmikkiystävällinen. Petivaatteet ja pyyhkeet sekä aamupalatarvikkeet sisältyvät hintaan. Lisähintaan mahdollisuus iltapalatarvikkeisiin. Saatavilla ympäri vuoden.

Kahden hengen huone – Double 120€, yhdelle hengelle 75€. Lisävuoteella nukkumapaikkoja 1-2 henkilölle 40€.

Iivarin kammari

140cm parivuode

15m²

Double 100€

1 henkilö 55€

Talon vintillä oleva kammari. Kapua huoneeseen vintin rappusia pitkin omaan rauhaan. Iivarin nimi tulee talon pojan mukaan.

Yhteiset wc, sauna ja suihkutilat sekä tv. Huone on lemmikkiystävällinen. Saatavilla ympäri vuoden. Petivaatteet ja pyyhkeet sekä aamupalatarvikkeet sisältyvät hintaan. Lisähintaan mahdollisuus iltapalatarvikkeisiin. Saatavilla ympäri vuoden.

Kahden hengen huone – Double 100€, yhdelle hengelle 55€. Ei lisävuoteita.

Villan Aittamajoitus

Idyllinen 1800 luvun luhtiaitta, kauniin ja rönsyilevän puutarhan keskellä. Alakerran aittojen perinteinen tunnelma ja yksilöllinen sisustus kutsuu matkailijaa lepäämään. Lämpimänä kesäyönä on ihana rauhoittua viileän aitan hämärään. Aittamajoitus sisältää wc- ja suihkutilat sekä pienen keittiön pihanpiirin vanhassa navetassa. Pihapiiristä löytyy myös vanha riihi, joka on uudistettu grillikodaksi. Aitat ovat lemmikkiystävällisiä. Aitat on nimetty entisten asukkaiden lapsuuden perheen sisarusten mukaan. 

Aamu- ja iltapalatarvikkeet varattavissa etukäteen. Aamupala tarvikkeet 10€, valmis aamupala 14€. Petivaatteet lisähinnasta 8,50 €.

Aittamajoitus on saatavilla rohkeimmille myös kesäkauden ulkopuolella.

”Aino”

160cm parivuode

15m²

65€ / vrk / aitta

Ensimmäinen suomalaiseen viralliseen almanakkaan tullut täysin suomalaisperäinen nimi. Kalevalaisesta runoudesta tuttu tyttönen. Romanttisesti sisustettu aitta, jonka sävyinä roosa, vadelma sekä ruusu. Sopii vaikka morsiusaitaksi.

Kahden hengen aitta – Hinta 65€ / vrk / aitta. Lisävuoteella aitassa majoittuu 1 henkilöä 30€.

 

”Lahja”

120cm parivuode

29m²

130€ / vrk / aitta

Luonnon rauhalla sisustettu aitta, jonka väreinä luonnonvalkea, pellava sekä höyhen.

Neljän hengen aitta – Hinta 130€ / vrk / aitta. Kahdessa levitettävässä vuodesohvassa aitassa majoittuu lisäksi 1-2 henkilöä 30€ / hlö.

 

”Martti”

160cm parivuode

16m²

65€ / vrk / aitta

Suomalainen miehen nimi tulee nimestä Martinus, joka merkitsee sodanjumala Marsille kuuluvaa eli sotaisaa. Martin päivään on kuulunut runsas ruoka. Vanhan vihreän, omenan ja havun sävyin sisustettu rouhea majoitusaitta. Aitassa tilaa jopa neljälle luonnon ystävälle. 

Kahden hengen aitta – Hinta 65€ / vrk / aitta. Levitettävässä hetekassa aitassa majoittuu lisäksi 1-2 henkilöä 30€ / hlö.

 

”Eeva”

Katosta roikkuva riipputeltta

15m²

50€ / vrk / aitta

Raanuaitta, jonne on kerätty talossa aikoinaan valmistetut raanut, täkänät ja palttinat. Ullakolta löytyneet rukit ja muita käsityötarvikkeita menneiltä ajoilta.

Kahden hengen aitta – Hinta 50€ / vrk / aitta. Lisähinnasta voi myös nukkua 7€ /hlö.

”Mirja & Antti”

33m²

Kaksi aittaa on yhdistetty yhdeksi isoksi tilaksi. Aitta on matala tunnelmallisiin lastenjuhliin tai sopii hyvin myös perhejuhliin lasten leikkitilaksi. Värivalojen loisteessa siellä on lapsilla mukava leikkiä. Lattioita peittää vanhat räsymatot. Aitan katoista roikkuu värikkäitä riippukeinuja, joissa lapset voivat levähtää tai kuunnella satuja värivalojen alla.

Tilaan mahtuu noin 15 lasta.

”Karvolanmäki”

26m²

Lisätietoja ja lisää kuvia tulossa myöhemmin!

 

 

Kysy tarjousta

15 + 2 =

Varaa matkailu- ja elämyspalvelu