VillaValkean Majoituspalvelut Joensuussa Tohmajärvellä

Tarjoamme maatilan päärakennuksessa majoitusta 1-15 hengelle. VillaValkean päärakennuksessa on 3 erikokoista majoitushuonetta sekä Emännän salonki, jonne mahtuu jopa 7 henkilöä yöpymään.  

villavalkean päärakennus ulkoa

Villan päärakennus

Majoittujilla on käytössään yhteiset wc- ja peseytymistilat. Majoittujille mahdollisuus aamusaunaan sisätiloissa (varaus ennakkoon), savusauna lämmitetään lisähinnasta ennakkovarauksella. Aamupalatarvikkeet ovat vapaasti saatavilla päärakennuksen asiakaskeittiössä, joten voit nauttia aamupalasi puutarhassa, Hiljan salissa tai huoneessasi oman aikataulusi mukaan. Saatavilla on myös valmiita aamupalapaketteja. Ilmoitathan mahdollisista ruokavalioista etukäteen.

Huoneemme ovat savuttomia, lemmikkiystävällisiä ja käytössäsi on ilmainen wifi. Liinavaatteet ja pyyhkeet sekä aamupalatarvikkeet sisältyvät hintaan. Lisähintaan mahdollisuus iltapalatarvikkeisiin.

Kesäkaudella luhtiaitassa tarjolla aittamajoitusta erikokoisissa ja -teemaisissa aitoissa. Nauti perinneyöpymisestä aidossa ja ainutlaatuisessa maalaistalon pihapiirissä. Nauti aamiainen kauniissa pihapiirissä aitan kuistilla tai omenapuun alla luonnon rauhaa ja ääniä kuunnellessa. Rohkeimmille aitat ovat avoinna myös kesäkauden ulkopuolellakin.

Marjatan kammari

Sänky: 160cm jaettavissa kahteen

16m²

Double 120€ – 1 henkilö 70€

Talon suorasanaisen entisen emännän mukaan nimetty huone. Marjatan elämän jälki näkyy Villassa monissa kohdin: mm huoneen ikkunasta avautuu kaunis näkymä Marjatan rakentamaan puutarhaan. Marjatan päivää vietetään Villassa 15.8. Marjatta nimen merkitykseen on liitetty useita ajatuksia: toivottua lasta, näkijätärtä sekä herratarta.

Marjatta on sisutettu skandinaavisella tuulahduksella 80-luvun kulta-ajan tyyliin. Päärakennuksessa sijaitsevan huoneen läheisyydessä on hyvin varusteltu keittiö, yhteiskäytössä olevat sauna- ja suihkutilat sekä wc. Sisältää liinavaatteet sekä aamupalatarvikkeet ja aamusaunan. Lisähintaan mahdollisuus iltapalatarvikkeisiin. Saatavilla ympäri vuoden.

Kahden hengen huone – Double 120€, yhdelle hengelle 70€. Lisävuoteella nukkumapaikkoja 1-2 henkilölle 40€.

marjatan kammari sänky

Isännän kammari, Yrjö

Sänky: 140cm parivuode

13m²

Sviitti 140€ – 1 henkilö 80€

yöpyminen majoitus takkatulen äärellä

Talon entisen isännän isän mukaan nimetty kammari. Kammari, jossa isännät pääsevät pohtimaan, vaikka Karjalaista säätä. Ikkunoista avautuu kaunis näköala pieneen metsikköön ja pihanperältä kurkistaa savusauna.

Huone sisältää tv:n sekä puulämmitteisen uunin tunnelmaa luomaan. Huoneeseen sisältyy vieressä oleva Emännän Sali, Hilja oleskelutilana, jossa myös puulämmitteinen uuni, oma pieni wc. Huoneet ovat lemmikkiystävällisiä. Liinavaatteet ja pyyhkeet sekä aamupalatarvikkeet sisältyvät hintaan. Lisähintaan mahdollisuus iltapalatarvikkeisiin. Saatavilla ympäri vuoden. Hiljan salonki kuuluu vuokraan.

Kahden hengen huone – Sviitti. Hinta 140€, yhdelle hengelle 80€.

Emännän Sali, Hilja

Sänky: Lisävuoteet

22m²

Sisältyy Yrjön kammariin

Jokaiseen kartanoon kuulu Sali, jonne pääsyä valvottiin tarkasti. Salin sisustus henkii menneen ajan ”parasta”. Emäntä sai salin jossa kestitä arvovieraita. Hilja on ollut entisen isännän äiti.

Huone on sisutettu talon historiaan sopivalla tyylillä. Hiljan sali sisältyy vieressä olevaan Yrjön kammariin. Päärakennuksessa sijaitsevan huoneen läheisyydessä on hyvin varusteltu keittiö, yhteiset sauna- ja suihkutilat. Huone on lemmikkiystävällinen. Saatavilla ympäri vuoden.

Lisävuoteella nukkumapaikkoja 1-5 henkilölle (lisähenkilöt 40€).

hiljan salonki

Mummon kammari, Miina

Sänky: 160cm parivuode

16m²

Double 120€ – 1 henkilö 70€

miina kammarin sänky

Villan tuvan vieressä oleva kammari. Miina nimen kammari sai entisen isännän mummolta. Mummon kammarin kiikkutuoliin istuessa pääset aistimaan mummon tarkkojen silmien katsetta tielle päin, josta näkyy saapuvat ja lähtevät ihmiset. 

Päärakennuksessa sijaitsevassa huoneessa puulämmitteinen uuni, ei huonekohtaista tv:tä. Yhteiset wc, sauna ja suihkutilat, tv takkahuoneessa sekä yhteinen keittiö käytössä. Huone on lemmikkiystävällinen. Liinavaatteet ja pyyhkeet sekä aamupalatarvikkeet sisältyvät hintaan. Lisähintaan mahdollisuus iltapalatarvikkeisiin. Saatavilla ympäri vuoden.

Kahden hengen huone – Double 120€, yhdelle hengelle 70€. Lisävuoteella nukkumapaikkoja 1-2 henkilölle 40€.

Iivarin kammari

Sänky: 140cm parivuode

15m²

Double 120€ – 1 henkilö 70€

Talon vintillä oleva kammari. Kapua huoneeseen vintin rappusia pitkin omaan rauhaan. Iivarin nimi tulee talon pojan mukaan.

Yhteiset wc, sauna ja suihkutilat sekä tv. Huone on allergiavapaa, ei lemmikkieläimiä. Saatavilla ympäri vuoden. Liinavaatteet ja pyyhkeet sekä aamupalatarvikkeet sisältyvät hintaan. Lisähintaan mahdollisuus iltapalatarvikkeisiin. Saatavilla ympäri vuoden.

Kahden hengen huone – Double 120€, yhdelle hengelle 70€. Ei lisävuoteita.

iivarin kammari majoitus
aitat ulkoa kuvattuna

Villan Aittamajoitus

Idyllinen 1800 luvun luhtiaitta, kauniin ja rönsyilevän puutarhan keskellä. Alakerran aittojen perinteinen tunnelma ja yksilöllinen sisustus kutsuu matkailijaa lepäämään. Lämpimänä kesäyönä on ihana rauhoittua viileän aitan hämärään. Aittamajoitus sisältää wc- ja suihkutilat sekä pienen keittiön. Pihapiiristä löytyy myös vanha riihi, joka on uudistettu grillikodaksi. Aitat ovat lemmikkiystävällisiä. Aitat on nimetty entisten asukkaiden lapsuuden perheen sisarusten mukaan. 

Aamupalatarvikkeet ja liinavaatteet sisältyy hintaan. Iltapalatarvikkeet varattavissa etukäteen.

Aittamajoitus on saatavilla rohkeimmille myös kesäkauden ulkopuolella.

”Aino”

Sänky: 160cm parivuode

15m²

75€ / aitta

majoitus aitassa kesällä

Ensimmäinen suomalaiseen viralliseen almanakkaan tullut täysin suomalaisperäinen nimi. Kalevalaisesta runoudesta tuttu tyttönen. Romanttisesti sisustettu aitta, jonka sävyinä roosa, vadelma sekä ruusu. Sopii vaikka morsiusaitaksi.

Kahden hengen aitta – Hinta 75€ / aitta. Lisävuoteella aitassa majoittuu 1 henkilöä 30€.

 

”Lahja”

Sänky: 120cm parivuode

29m²

140€ / aitta

Lahja nimi on tullut käyttöön 1800-luvun lopulla. Nimeä pidetään käännöksenä latinankielisestä miehennimestä Donatus ’lahjoitettu’, ’Jumalan lahja’. ​Luonnon rauhalla sisustettu aitta, jonka väreinä luonnonvalkea, pellava sekä höyhen.

Neljän hengen aitta – Hinta 140€ / aitta / 1-4 henkilöä. Kahdessa levitettävässä vuodesohvassa aitassa majoittuu lisäksi 1-2 henkilöä 30€ / hlö.

 

aittamajoitus

”Martti”

Sänky: 160cm parivuode

16m²

75€ / aitta

aittamajoitus sänky martti

Suomalainen miehen nimi tulee nimestä Martinus, joka merkitsee sodanjumala Marsille kuuluvaa eli sotaisaa. Martin päivään on kuulunut runsas ruoka. Vanhan vihreän, omenan ja havun sävyin sisustettu rouhea majoitusaitta. Aitassa tilaa jopa neljälle luonnon ystävälle. 

Kahden hengen aitta – Hinta 75€ / aitta. Levitettävässä hetekassa aitassa majoittuu lisäksi 1-2 henkilöä 30€ / hlö.

 

”Eeva”

Sänky: 80cm vuode

15m²

70€ / aitta

Teksti tulossa myöhemmin! Aitta on allergiavapaa, ei lemmikkieläimiä.

Yhden hengen aitta – Hinta 70€ / aitta. Lisävuoteella aitassa majoittuu 1 henkilöä 30€.

eeva aitta

”Mirja & Antti”

33m²

lasten juhlat aitassa

Kaksi aittaa on yhdistetty yhdeksi isoksi tilaksi. Aitta on matala tunnelmallisiin lastenjuhliin tai sopii hyvin myös perhejuhliin lasten leikkitilaksi. Värivalojen loisteessa siellä on lapsilla mukava leikkiä. Lattioita peittää vanhat räsymatot. Aitan katoista roikkuu värikkäitä riippukeinuja, joissa lapset voivat levähtää tai kuunnella satuja värivalojen alla.

Tilaan mahtuu noin 15 lasta. 50€ / päivä / aitta.

”Karvolanmäki”

26m²

Teksti tulossa myöhemmin!

50€ / päivä / aitta.

 

 

aitta villavalkeassa

Kysy tarjousta

9 + 10 =

Varaa matkailu- ja elämyspalvelu