VillaValkean Juhlapalvelut Joensuussa

Vietä meillä unohtumattomat ja tunnelmalliset perhejuhlat. Villavalkean juhlapalvelut ja Villan Tupa ovat tarjolla Joensuussa ja lähialueilla asuville asiakkaillemme ympärivuoden.

Kesäisin on saatavilla perinteisen pihapiirin aitat sekä Navetan vintin suuri juhlatila. Karvolanmäen aitassa voi tanssia häävalssin tai nauttia aitan tunnelmasta kesäsateelta suojassa. Navetan vintin tunnelmassa koet romantiikkaa ja rouheutta. Juhlatilan viereinen alakerran tila muuttuu tarpeen mukaan miesluolaksi tai yökerhoksi. Maatilapihapiirissä löytyy monta mielenkiintoista piilopaikkaa ja touhuamista lasten juhliin.

Meiltä saat lämminhenkisen ja vieraanvaraisen henkilökunnan palvelemaan juuri teidän tarpeitanne. Suunnitellaan persoonalliset ja yksilölliset juhlat yhdessä. Olemme apunasi kokonaisvaltaisesti heti juhlan suunnittelun alkuvaiheesta lähtien. Juhliin kuuluu maistuva ruoka ja vieraanvarainen hyvä palvelu. Käytämme mahdollisimman paljon sesongin mukaista luomu- ja lähiruokaa. Meidän kauttamme saat kattaukseen ja somistuksiin sopivat tuotteet. Varaa aika ja tule tutustumaan paikan päälle palveluihimme!

Villan Puutarhajuhlat

VillaValkean rönsyilevä ja rehevä puutarha kutsuu juhlimaan ja nauttimaan puutarhan tunnelmasta. Puutarhan tunnelmalliset aittojen tilat suojaavat kesäsateen yllättäessä. Kesäiltojen lämmössä ja lyhtyjen alla vietät ystävien kanssa unohtumattoman kesäisen puutarhajuhlan.

puutarhajuhlat villavalkeassa

Häät Navetan Vintillä

häät navetan vintissä ylisillä villavalkea

Rouhea ja romanttinen navetanvintti kesäjuhliin. Navetan vintti tai ”ylinen” sopii hyvin suurempaankin hääjuhlaan. Juhlapaikalla on yökerhoksi muutettu alakerta ja baaritiski, jossa juhlaa voi jatkaa kesäillan hämärässä. Alakerran tilan voi muuttaa myös ruokailutilaksi.

Sinua Onnitellen

Sinua Onnitellen juhla käy hyvin rippijuhlaksi, valmistujaisjuhlaksi tai nuorten syntymäpäiväjuhliksi. Tilava VillaValkean tupa tarjoaa tunnelmallisen ympäristön nuoren omaan juhlaan. Suunnitellaan yhdessä nuoren makuun sopiva menu.

valmistujaisjuhlat villavalkeassa kattaus

Sultsinakestit

sultsinat karjalainen perinneruoka

Villan tuvan liedellä valmistuu herkullinen perinteinen karjalainen herkku sultsina. Sultsinoiden teko on mukava ohjelmanumero suvun kesken. Laitetaan pulikat pyörimään, hellaan tuli ja paistetaan omat sultsinat. Kääritään kuoret puuron ympärille ja nautitaan yhdessä olosta ja hyvästä ruuasta.

Pienestä isoon sukuun

Leikkisät Lastenjuhlat

Vietä riehakkaat ja ohjelmalliset lastenjuhlat VillaValkeassa! Tarjoamme turvallisen ja lapsien kanssa koko ajan mukana olevan henkilökunnan (vähintään kaksi aikuista). Ohjelmassa mm. perinteisiä ulkoleikkejä, arvoituksia ja pakohuonepeli. Palveluun sisältyy koristelu, nimikortit, värikäs kattaus, lorupussi ja leikit.

8-20 lapselle / 3 h

lastenjuhlat villavalkeassa synttärit

Kysy tarjousta

14 + 5 =

Varaa matkailu- ja elämyspalvelu