Juhlapalvelut

Juhlapalvelut

Vietä meillä unohtumattomat ja tunnelmalliset perhejuhlat.  

Tarjoamme asiakkaille käytettäväksi kauniisti ajan patinoiman VillanTuvan, kesäisin perinteisen runsaan pihapiirin aittoineen sekä Navetan vintin suurempiin kesäjuhliin. Karvolanmäen aitassa voi tanssia häävalssin tai nauttia aitan tunnelmasta kesäsateelta suojassa. Navetan vintin tunnelmassa koet romantiikkaa ja rouheutta. Juhlatilan viereinen alakerran tila muuttuu tarpeen mukaan vaikkapa miesluolaksi tai yökerhoksi.  

Maatilapihapiirissä löytyy monta mielenkiintoista piilopaikkaa ja touhuamista lasten juhliin. 

Meiltä saat lämminhenkisen ja vieraanvaraisen henkilökunnan palvelemaan juuri teidän tarpeitanne. 

Suunnitellaan persoonalliset ja yksilölliset juhlat, olemme apunasi kokonaisvaltaisesti heti juhlan suunnittelun alkuvaiheesta lähtien. 

Juhliin kuuluu maistuva ruoka ja vieraanvarainen, hyvä palvelu. Käytämme mahdollisimman paljon sesongin mukaista luomu- ja lähiruokaa. Meidän kauttamme saat kattaukseen ja somistuksiin sopivat tuotteet. Varaa aika ja tule tutustumaan paikan päälle palveluihimme. 

Villan puutarhajuhlat

VillaValkean rönsyilevä ja rehevä puutarha kutsuu juhlimaan ja nauttimaan puutarhan tunnelmasta. Puutarhan tunnelmalliset aittojen tilat suojaavat kesäsateen yllättäessä. Kesäiltojen lämmössä ja lyhtyjen alla vietät ystävien kanssa unohtumattoman kesäisen puutarhajuhlan. 

8-30 henkiölle

Puutarhajuhlat lisää kuvia

Villan tuvan perhejuhlat

Villan perinteinen tupa tarjoaa ihanat puitteet perheen ja suvun juhliin. Yksilölliset juhlat ajan patinoimien hirsiseinien suojassa ja leivin uunin lämmössä. Juhlaruoka tarjottuna tee-se-itse tyylisesti pöydällä. (buffet, jossa kaikki tarjoilu on valmiina pöydälle katettuna, ranskalainen: charcuterie tyyppinen )Näin ruokailu voi vapaasti jatkuvat puheen sorinan, juhlapuheiden ja ohjelman lomassa.  

12-30 henkilölle 

Tuvan perhejuhla lisää kuvia

Häät navetan vintillä

Rouhea ja romanttinen navetanvintti kesäjuhliin. Vintti sopii suurempaankin hääjuhlaan. Juhlapaikalla alakerta ”miesluola” tai ”yökerho” baaritiskillä jossa juhlaa voi jatkaa kesäillan hämärässä. Alakerran tilan voi muuttaa ruokailutilaksi ja tarjoilla talon herkullista juhlakeittoa.   

15-40 henkilölle 

Häät navetan vintillä lisää kuvia

Juhlat ystävien kesken

Emännän salongin seinien sisällä vietät arvokkaan juhlahetken ystävien kanssa. Perinteiseen maalaistaloon kuului Salonki, jonne kutsuttiin läheisimmät ja tärkeimmät ihmiset. Tallaisessa miljöössä voit nauttia juhlahetken läheistesi kanssa. 

6-12 henkilölle

Juhlat ystävien kesken lisää kuvia

Sinua onnitellen

Juhla käy hyvin rippijuhlaksi, valmistujaisjuhlaksi tai nuorten syntymäpäiväjuhliksi. Tilava VillaValkean tupa tarjoaa tunnelmallisen ympäristön nuoren omaan juhlaan. Suunnitellaan yhdessä nuoren maun mukaan sopiva menu.

12-30 henkilölle

Sinua onnitellen lisää kuvia

Karjalainen sukujuhla tai -kokous

VillanTuvan liedellä vastapaistetut sultsinat. Sutsinoiden teko on hieno ohjelmanumero suvun kesken. Laitetaan pulikat pyörimään ja hellaan tuli ja paistetaan omat sultsinat. Kääritään kuoret puuron ympärille ja nautitaan.  

12-30 henkilölle

Karjalainen sukujuhla tai -kokous lisää kuvia

Arjen juhlaa

Juhlan nimi syntyi yrityksen arvoista ”Matkailun juhlaa ja maatilan arkea”. Juhlan menuissa esiintyy perinteinen ruoka juhlallisesti katettuna. Vietetään yhdessä ystävien ja sukulaisten kanssa mukava juhla arjen keskellä vanhassa ajan patinoimassa tuvassa.

8-30 henkilölle

Arjen juhlaa lisää kuvia

 

Leikkisät lastenjuhlat

Riehakkaat ohjelmalliset lastenjuhlat. Turvallinen, lapsien kanssa koko ajan mukana vähintään kaksi aikuista. Ohjelmassa mm. leikkejä, perinteisiä ulkoleikkejä, arvoituksia, pakohuonepeli. Palveluun sisältyy myös koristelu, nimikortit, värikäs kattaus, lorupussi, leikit 

8-20 lapselle / 3 h

Leikkisät lastenjuhlat lisää kuvia

Kysy tarjousta

5 + 4 =

Varaa matkailu- ja elämyspalvelu